Cart 0
Over muziek en beleving.

Over ons

19496375_10212917705315168_734421708_okopie.jpg
 

Of je nu boodschappen doet, op café gaat of op weg bent naar het werk, muziek is altijd aanwezig. Ze vormt een extra laag geluid in ons dagelijks leven, naast het ruisen van de wind en het rollen van de wagens. Maar is dat de rol van muziek?

Muziek heeft de kracht te verenigen, een soundtrack te vormen van een generatie, statements te maken. Muziek brengt je in extase, biedt troost, zet aan tot denken. Muziek heeft meer impact dan zichtbaar is.

Daarom wil 33-45 muziek de plaats geven die ze verdient: op de voorgrond.

33-45 doet dit door een inzicht te geven in de impact van muziek. In de vorm van een gedrukt magazine verspreiden we onderzoek, persoonlijke ervaringen en nostalgische verhalen. Elke uitgave krijgt een songtitel als rode draad. Door deze titel op verschillende manieren te interpreteren, wordt de diversiteit van muziek blootgelegd.

 
 

De redactie van 33-45 is simpel te omschrijven: gepassioneerd door muziek. En dan bedoelen we echt alle muziek. Van bluegrass op een druilerige zaterdagochtend, tot deep house de nacht nadien. Muziek is namelijk veel meer dan een middel om de stilte te breken. Het verheft de context.

Met het idee muziekbeleving terug op de voorgrond te plaatsen, starten we dit magazine. Op termijn willen we de beleving ook zelf naar het publiek brengen met eigen evenementen.

Voel je je aangesproken? Laat dan zeker weten wat je voor ons wil betekenen!

 
 
Gert-Jan - Grafisch vormgever / Fotograaf  Fotograaf door concerten, of concertganger door fotografie, niemand weet het. Ruig en ruw: gelukkig spreken we over zijn stijl, niet over zijn karakter.

Gert-Jan - Grafisch vormgever / Fotograaf

Fotograaf door concerten, of concertganger door fotografie, niemand weet het. Ruig en ruw: gelukkig spreken we over zijn stijl, niet over zijn karakter.

Quinten - Redacteur  Redacteur met een gedrevenheid die even groot is als zijn liefde voor teen pop. En die is héél groot.

Quinten - Redacteur

Redacteur met een gedrevenheid die even groot is als zijn liefde voor teen pop. En die is héél groot.

Anders - Grafisch vormgever / Fotograaf  Niet enkel het onderwerp van menig woordgrapje, maar ook liefhebber van de betere esthetiek. Goedkeuring van onze graphicus: een simpele “Wa yoo!”

Anders - Grafisch vormgever / Fotograaf

Niet enkel het onderwerp van menig woordgrapje, maar ook liefhebber van de betere esthetiek. Goedkeuring van onze graphicus: een simpele “Wa yoo!”

Journalist  Ben je ook geïnteresseerd in de verhalen rond muziek? En heb je een vlotte pen? Ideaal! We zijn nog op zoek naar scherpe journalisten die een artikel een eigen draai kunnen geven.

Journalist

Ben je ook geïnteresseerd in de verhalen rond muziek? En heb je een vlotte pen? Ideaal! We zijn nog op zoek naar scherpe journalisten die een artikel een eigen draai kunnen geven.

Redactiemedewerker  Heb je na het lezen van onze introductie al 17 ideeën bedacht? Mooi! We zoeken nog medewerkers om ons magazine nog stevig af te kruiden.

Redactiemedewerker

Heb je na het lezen van onze introductie al 17 ideeën bedacht? Mooi! We zoeken nog medewerkers om ons magazine nog stevig af te kruiden.

Illustrator  Ben je creatief? Goed met een penseel, stift, lino,... noem maar op? Voor elke editie zoeken we een illustrator om zich volledig uit te leven op één van onze rubrieken.

Illustrator

Ben je creatief? Goed met een penseel, stift, lino,... noem maar op? Voor elke editie zoeken we een illustrator om zich volledig uit te leven op één van onze rubrieken.

 

Geïnteresseerd? Laat hier iets weten!

zwart_Tekengebied 1.jpg
 

Dit zijn onze coole medewerkers! 

Lyrics written by (schrijvers): Quinten Cormenier, Sven Sabbe, Max De Moor, Pieter Dudal, Gwenny Dhaese, Laura Bonne, Fay Haelterman, Tom Vandenhove, Jozefien Wouters, Kasper Van Esbroeck, Pieter D’Hooghe, Lennert Hoedaert, Emiel De Mey, Esther Coorevits, Daan De Ridder, Mattias Goossens, Patricia Vanneste

Mastering by (eindredactie): Judith Bontinck

Artwork & Design by (vormgeving): Anders Vranken

Photography by: Gert-Jan De Baets

Illustrations by: Joke Vandenabeele, Kymo One, Sara Mertens

Produced by: Anders Vranken, Gert-Jan De Baets, Quinten Cormenier